Ademhaling

Toon per pagina
Sorteren op: Titel Prijs Nieuw Standaard
 • Aromagine gutt 30ml

  Adviesprijs: Ä9,00
  Onze prijs: Ä8,10
  10% Korting (Ä0,90)
  Toevoegen
  Details
 • Aromatuxil gutt 30ml

  Adviesprijs: Ä9,00
  Onze prijs: Ä8,10
  10% Korting (Ä0,90)
  Toevoegen
  Details
 • Puressentiel ademhaling bad 19 ess olie 100ml

  De 19 essentiŽle oliŽn van het Bad ademhaling zijn ideaal om de luchtwegen te helpen vrijmaken, te zuiveren en te verzachten en om de kwaaltjes te verlichten die optreden bij weersveranderingen of tijdens allergieperioden.

  Verdund in uw badwater zijn de essentiŽle oliŽn in contact met de ganse huid om hun weldoende werkingen af te geven.Dit bad heeft een uiterst sterke concentratie aan essentiŽle oliŽn en geeft hun werking op 2 niveaus:

  • de werkzame bestanddelen zullen de huid binnendringen ter hoogte van alle spieren waar de virussen verblijven en zullen zo spierpijnen verlichten.
  • de dampen van het bad zullen zorgen voor een krachtige inhalatie, de luchtwegen zullen worden bevochtigd en hierdoor zullen de slijmen gemakkelijker oplossen en loskomen.
  Adviesprijs: Ä17,85
  Onze prijs: Ä16,07
  10% Korting (Ä1,79)
  Toevoegen
  Details
 • Puressentiel ademhaling balsem 19 ess olie 50ml

  De 19 essentiŽle oliŽn van de Balsem ademhaling zijn ideaal om de luchtwegen te helpen vrijmaken, te zuiveren en te verzachten en om de kwaaltjes te verlichten die optreden bij weersveranderingen of tijdens allergieperioden.

  Balsem om aan te brengen op de plexus solaris en op de bovenrug. Hij maakt verstopte luchtwegen vrij.

  Deze balsem imiteert het gebruik van onze grootmoeders en zal zorgen voor een locoregionale werking op de luchtwegen door inhalatie van dichtbij maar ook door penetratie via de huid.

  De essentiŽle oliŽn worden bijzonder goed door de huid opgenomen en zijn gekozen voor hun gekende werkingen op de luchtwegen. Ze zullen de virussen en bacteriŽn neutraliseren en de natuurlijke weerstand versterken.

  Adviesprijs: Ä11,90
  Onze prijs: Ä10,71
  10% Korting (Ä1,19)
  Toevoegen
  Details
 • Puressentiel ademhaling inhalator 19 ess.olie 1ml

  De inhalator Puressentiel Ademhaling met 19 essentiŽle oliŽn is een natuurlijke hulp tegen winterkwaaltjes en allergie met ontzwellende, zuiverende, antibacteriŽle, antivirale en kalmerende eigenschappen.Adem in en word gezond!

  Adviesprijs: Ä6,45
  Onze prijs: Ä5,81
  10% Korting (Ä0,65)
  Toevoegen
  Details
 • Puressentiel verstuiving adem complexe fl 30ml

  ADEM Verstuiving Puressentielģ is voor 100 % samengesteld uit 100 % pure en natuurlijke EOBBG (EssentiŽle OliŽn Botanisch en Biochemisch Gedefinieerd) essentiŽle oliŽn om te gebruiken met de verspreider Puressentielģ. Deze essentiŽle oliŽn met antiseptische, zuiverende, antibacteriŽle en kalmerende eigenschappen bevorderen het welzijn en het ademhalingscomfort en helpen de natuurlijke weerstand te versterken. Te gebruiken vanaf de eerste tekenen van winterkwaaltjes, verkoudheid of allergieŽn (lopende neus, tranende ogen, niezen, prikkende keel, ?).

  Adviesprijs: Ä11,95
  Onze prijs: Ä10,76
  10% Korting (Ä1,20)
  Toevoegen
  Details
 • Puressentiel verstuiving air pur complexe fl 30ml

  AIR PUR Verstuiving Puressentielģ is voor 100 % samengesteld uit 100 % pure en natuurlijke EOBBG (EssentiŽle OliŽn Botanisch en Biochemisch Gedefinieerd) essentiŽle oliŽn om te gebruiken met de verspreider Puressentielģ. Deze essentiŽle oliŽn zijn ideaal om kiemen, microscopische schimmels, virussen en slechte geuren te vernietigen en om de lucht te zuiveren en te ontsmetten, de luchtwegen vrij te maken, het aantal allergiebronnen te beperken (slaapkamer van kinderen en volwassenen, van zieken, vochtige of weinig verluchte ruimten, wc, keuken) en vervuilde of rokerige lucht en slechte geuren (rook, beddengoed, dieren) te verdrijven. Om overal te gebruiken: bureau, werkplaatsen, publieke ruimten, de wagen, ?

  Adviesprijs: Ä11,95
  Onze prijs: Ä10,76
  10% Korting (Ä1,20)
  Toevoegen
  Details
 • Puressentiel verstuiving zen complexe fl 30ml

  ZEN Verstuiving Puressentielģ is voor 100 % samengesteld uit 100 % pure en natuurlijke EOBBG (EssentiŽle OliŽn Botanisch en Biochemisch Gedefinieerd) essentiŽle oliŽn om te gebruiken met de verspreider Puressentielģ. Deze essentiŽle oliŽn met kalmerende, verzachtende, ontspannende, rustgevende, onthaastende en sedatieve eigenschappen helpen op natuurlijke wijze de ontspanning, de rust en de slaap te bevorderen.

  Adviesprijs: Ä11,95
  Onze prijs: Ä10,76
  10% Korting (Ä1,20)
  Toevoegen
  Details
Toon per pagina
Sorteren op: Titel Prijs Nieuw Standaard