Bloedsomloop

Toon per pagina
Sorteren op: Titel Prijs Nieuw Standaard
 • Puressentiel bloedcirculatie bad 10 ess.olie 100ml

  Het zijn uitstekende werkzame bestanddelen tegen zwellingen. Ze versterken de huid, stimuleren de microcirculatie en bestrijden de kwetsbaarheid van de haarvaatjes.

  De combinatie met Menthol benadrukt een gevoel van lichtheid en van onmiddellijke frisheid. Een langdurige werking doordat de essentiŽle oliŽn de huid diep binnendringen en geleidelijk aan hun werkzame bestanddelen vrijstellen voor een blijvende verlichting.

  Adviesprijs: Ä17,85
  Onze prijs: Ä16,07
  10% Korting (Ä1,79)
  Toevoegen
  Details
 • Puressentiel bloedcirculatie spray 17ess olie100ml

  De 17 essentiŽle oliŽn van de spray Bloedcirculatie brengen onmiddellijk verlichting en geven een aangenaam fris gevoel.Ze verkwikken, verlichten en ontspannen de benen, de enkels en de voeten.Ze hebben ontzwellende eigenschappen.Het zijn uitstekende werkzame bestanddelen tegen zwellingen.Ze stimuleren de bloedcirculatie en versterken de tonus.

  De spray Bloedcirculatie heeft alle troeven van de aromatische biochemie die specifiek gericht is op problemen met de veno-lymfatische circulatie.

  De spray wordt lokaal aangebracht en werkt onmiddellijk en langdurig:een onmiddellijke frisse werking die wordt versterkt door mentholeen langdurige werking doordat de essentiŽle oliŽn de huid diep binnendringen en geleidelijk aan hun werkzame bestanddelen vrijstellen voor een blijvende verlichting.

  Een bewezen doeltreffendheid*

  • Minder zware benen: 91 %
  • Minder gezwollen benen: 86 %
  • Verbetering van de bloedcirculatie: 95 %

  99,6 % personen zijn tevreden!* Studie Puressentiel 2009

  Adviesprijs: Ä20,45
  Onze prijs: Ä18,41
  10% Korting (Ä2,05)
  Toevoegen
  Details
Toon per pagina
Sorteren op: Titel Prijs Nieuw Standaard