Slaap en ontspanning

Toon per pagina
Sorteren op: Titel Prijs Nieuw Standaard
 • Puressentiel slaap ontspan. bad 12 ess olie 100ml

  De 12 essentiŽle oliŽn van het bad Slaap Ontspanning hebben kalmerende, ontspannende, rustgevende en sedatieve eigenschappen die op natuurlijke wijze de ontspanning en de slaap bevorderen.

  Dit bad geeft ontspanning en welzijn waardoor de spanningen verdwijnen voor een rustige en herstellende slaap en om te ontwaken in topvorm!

  Het bad Slaap Ontspanning is geschikt voor volwassenen en voor kinderen (vanaf 3 jaar). Het kalmeert spanningen en zenuwachtigheid.Gebruik vůůr het slapengaan: het zorgt ervoor dat u snel inslaapt en geeft een rustige, diepe en herstellende slaap.Gebruik op het einde van de dag: het kalmeert spanningen, stress en prikkelbaarheid en ontspant.

  Dit behandelende bad dat zeer zacht is voor de huid, is 100 % natuurlijk, bevat geen kleurstoffen, geen bewaarmiddelen, geen synthetisch parfum en geen minerale oliŽn. Het is een product dat niet getest is op dieren.

  Adviesprijs: ‚ā¨17,85
  Onze prijs: ‚ā¨14,28
  20% Korting (‚ā¨3,57)
  Toevoegen
  Details
 • Puressentiel slaap ontspan.spray 12 ess olie 75ml

  De 12 essentiŽle oliŽn van de Spray Slaap Ontspanning hebben kalmerende, rustgevende, ontspannende en sedatieve eigenschappen die op natuurlijke wijze de ontspanning en de slaap bevorderen.Deze spray geeft ontspanning en welzijn waardoor de spanningen verdwijnen voor een rustige en herstellende slaap en om te ontwaken in topvorm!

  De spray Slaap Ontspanning is geschikt voor volwassenen en voor kinderen (vanaf ťťn jaar). Het kalmeert spanningen en zenuwachtigheid.Eťn spray, twee werkingen:- een kalmerende, ontspannende en rustgevende werking om 's avonds bij het slapengaan de slaap te bevorderen.- een kalmerende werking om stress en zenuwachtigheid gedurende de hele dag te laten verdwijnen.

  Deze 100 % natuurlijke spray bevat geen kleurstoffen, geen bewaarmiddelen en geen synthetisch parfum. Zonder aandrijfgassen. Hij beschermt de luchtwegen en de ozonlaag. Het is een product dat niet getest is op dieren.

  Adviesprijs: ‚ā¨19,50
  Onze prijs: ‚ā¨15,60
  20% Korting (‚ā¨3,90)
  Toevoegen
  Details
Toon per pagina
Sorteren op: Titel Prijs Nieuw Standaard