Spieren - gewrichten - spierpijn

Toon per pagina
Sorteren op: Titel Prijs Nieuw Standaard
 • Arthrineral comp 60

  Adviesprijs: ‚ā¨8,06
  Onze prijs: ‚ā¨7,30
  9% Korting (‚ā¨0,76)
  Toevoegen
  Details
 • Articularom oleogel 80ml

  Geschikt voor zwangere vrouwen vanaf de 6e maand zwangerschap.

  Adviesprijs: ‚ā¨15,71
  Onze prijs: ‚ā¨12,57
  20% Korting (‚ā¨3,14)
  Toevoegen
  Details
 • Puressentiel gewrichten bad 14 ess olie 100ml

  De 14 essentiŽle oliŽn van dit bad hebben ontstekingsremmende en pijnstillende eigenschappen en eigenschappen tegen stijfheid en tegen zwelling. Ze zijn kalmerend en ontspannend. Ze helpen gewrichts- en spierspanningen vrij te maken, het pijnlijk en stijf gevoel te verlichten en ze zorgen ervoor dat u op volledig natuurlijke wijze opnieuw soepele bewegingen kunt maken!

  Puressentiel Gewrichten werkt doeltreffend en snel door huidpenetratie. Het stelt zijn werkzame bestanddelen vrij op de gevoelige zones die moeten worden behandeld: pijn in de rug, nek, schouders, ellebogen, polsen, handen, heupen, knieŽn, enkels, voeten.Resultaat: u voelt zich soepeler, meer ontspannen, uw bewegingen gebeuren gemakkelijker, de pijn wordt verlicht, uw lichaam ontspant zich, u bent minder stijf of "verroest".

  Adviesprijs: ‚ā¨17,85
  Onze prijs: ‚ā¨14,28
  20% Korting (‚ā¨3,57)
  Toevoegen
  Details
 • Puressentiel gewrichten gel 14 ess olie 60ml

  De 14 essentiŽle oliŽn van de gel Puressentiel Gewrichten hebben ontstekingsremmende en pijnstillende eigenschappen en eigenschappen tegen stijfheid en tegen zwelling die een ontspannende en kalmerende werking hebben.

  Ze helpen gewrichts- en spierspanningen vrij te maken, het pijnlijk en stijf gevoel te verlichten en ze zorgen ervoor dat u op volledig natuurlijke wijze opnieuw soepele bewegingen kunt maken!

  Puressentiel Gewrichten werkt doeltreffend en snel door in de huid binnen te dringen en de werkzame bestanddelen af te geven op de gevoelige zones die moeten worden behandeld.

  Deze gelformule is ideaal voor een zachte en gerichte massage van grote lichaamsdelen (de rug, de armen, de schouders) en van kleine oppervlakken (nek, polsen, knieŽn, enkels, vingers, ...).

  Resultaat:

  u voelt zich soepeler, meer ontspannen, uw bewegingen gebeuren gemakkelijker, de pijn wordt verlicht, uw lichaam ontspant zich, u bent minder stijf of "geroest".WETENSCHAPPELIJK BEWEZEN: Niet fotosensibiliserend en niet foto-irriterendEen klinische studie heeft bewezen dat de Gel Puressentiel Gewrichten niet fotosensibiliserend en niet fototoxisch is.(studie uitgevoerd bij 10 personen die de Gel Gewrichten hebben aangebracht en vervolgens aan UV-licht werden blootgesteld).

  Adviesprijs: ‚ā¨14,50
  Onze prijs: ‚ā¨11,60
  20% Korting (‚ā¨2,90)
  Toevoegen
  Details
 • Puressentiel gewrichten roller 14 ess olie 75ml

  De 14 essentiŽle oliŽn van deze roller hebben ontstekingsremmende en pijnstillende eigenschappen en eigenschappen tegen stijfheid en tegen zwelling. Ze zijn kalmerend en ontspannend.

  Ze helpen gewrichts- en spierspanningen vrij te maken, het pijnlijk en stijf gevoel te verlichten en ze zorgen ervoor dat u op volledig natuurlijke wijze opnieuw soepele bewegingen kunt maken!

  Puressentiel Gewrichten werkt doeltreffend en snel door huidpenetratie. Het stelt zijn werkzame bestanddelen vrij op de gevoelige zones die moeten worden behandeld: Pijn in de rug, nek, schouders, ellebogen, polsen, handen, heupen, knieŽn, enkels, voeten.Resultaat: u voelt zich soepeler, meer ontspannen, uw bewegingen gebeuren gemakkelijker, de pijn wordt verlicht, uw lichaam ontspant zich, u bent minder stijf of "verroest".

  Adviesprijs: ‚ā¨16,00
  Onze prijs: ‚ā¨12,80
  20% Korting (‚ā¨3,20)
  Toevoegen
  Details
Toon per pagina
Sorteren op: Titel Prijs Nieuw Standaard