Voor haar


Toon per pagina
Sorteren op: Titel Prijs Nieuw Standaard
 • Lierac Coffret Premium Creme Volupt. 50ml + Ogen

  Nieuw
  Geschenkkoffer Lierac


  Crème voluptueuse + crème regard
  Adviesprijs: €110,00
  Onze prijs: €88,00
  20% Korting (€22,00)
  Toevoegen
  Details
 • Omnivit Hair Care Duo Tabl 360 + Cadeau

  Nieuw
  Zolang de voorraad strekt


  Omnivit Hair care levert essentiële ingrediënten voor je haar en je nagels. Het bevat aminozuren en zink, een oligo-element dat bijdraagt tot de instandhouding van normaal haar en normale nagels. Selenium draagt bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress. Vitamine B6 helpt bij de normale synthese van cysteïne. Verder bevat het ook druivenpitextract
  Adviesprijs: €79,90
  Onze prijs: €59,93
  25% Korting (€19,98)
  Toevoegen
  Details
 • Vichy Idéalia DH geschenkpakket

  Nieuw
  Een gladmakende crème die de huid een stralend effect geeft, vermindert de oneffenheden, verfijnt de huidstructuur, egaliseert de teint. Kan gebruikt worden als dag en nachtcrème.Nu in een mooie blikkendoos met een mini verpakking Idéalia Skin sleep balsem en Pureté thermale 3 in 1.

  Idéalia is een gezichtverzorgingslijn geschikt voor vrouwen die de eerste tekenen van huidveroudering zien op hun huid. Daarnaast is Idéalia geschikt voor vrouwen met een drukke levensstijl die de tekenen van vermoeidheid niet willen zien op hun gezichtshuid. Idéalia zorgt voor een stralende teint, verminderd fijne lijntjes en verbeterd de huidtextuur. Idéalia is een verzorgingslijn die 'energie'-gevend werkt voor de huid, zodat je er weer stralend en energiek uitziet!
  Adviesprijs: €33,55
  Onze prijs: €25,16
  25% Korting (€8,39)
  Toevoegen
  Details
 • Vichy Liftactiv Supreme NH/GH geschenkpakket

  Nieuw
  Deze gelaatscrème werkt anti-rimpel en verstevigend voor alle vrouwen met een normale of gemengde huid. Deze behandeling kan dagelijks worden gebruikt, 's morgens en 's avonds.Geleverd in een mooie blikken doos samen met een mini verpakking van Liftactiv nuit supreme en Pureté thermal 3 in 1.
  Adviesprijs: €33,55
  Onze prijs: €25,16
  25% Korting (€8,39)
  Toevoegen
  Details
 • Vichy Neovadiol Complexe NH/GH geschenkpakket

  Nieuw
  Dagcrème voor de normale huid. Gaat de huid meer volume en dichtheid geven, zorgt voor een heldere teint. Speciaal voor vrouwen die een zichtbare invloed van de menopauze op de huid hebben. Geleverd in een mooie blikken doos samen met een mini verpakking van Neovadiol Nuit en Pureté thermal 3 in 1.
  Adviesprijs: €33,55
  Onze prijs: €25,16
  25% Korting (€8,39)
  Toevoegen
  Details
Toon per pagina
Sorteren op: Titel Prijs Nieuw Standaard