Weerstand


Toon per pagina
Sorteren op: Titel Prijs Nieuw Standaard
 • Arkoroyal dynergie amp 20

  Voedingssupplement op basis van ginseng, koninginnenbrij, propolis en acerola. EigenschappenVoedingssupplement op basis van ginseng, koninginnenbrij, propolis en acerola. Arko Royal Dynergie Bio is een combinatie van een reeks biologisch gecertificeerde ingrediënten. Ze worden met respect voor het milieu geteeld en geoogst en geven u alle weldoende werkingen uit de natuur.◾Zonder alcohol.◾Zonder kleurstof of bewaarmiddel.Actieve bestanddelen◾Ginseng wordt beschouwd als een tonicum dat helpt om het gevoel van vermoeidheid te verminderen.◾Koninginnenbrij, een natuurschat, is het resultaat van een perfecte alchemie tussen de planten- en dierenwereld. Koninginnenbrij is een substantie die door de bijen wordt uitgescheiden om slechts één van hen te voeden, namelijk de koningin. Deze wonderlijke voeding zorgt ervoor dat ze 40 maal langer kan leven dan de andere bijen en geeft haar een verbluffende productiviteit.◾Propolis, een harsachtige substantie die door de bijen wordt geproduceerd, is gekend als natuurlijk schild van de bijenkorf.◾Acerola is een struik met eetbare bessen die men "de kers van de Antillen" noemt.Gebruiksaanwijzing◾1 ampul 's morgens bij het ontbijt nemen.◾Gezien de concentratie van de bestanddelen wordt het aangeraden om de ampul in een glas water of vruchtensap te verdunnen (200 ml).◾Omwille van het natuurlijke karakter van het product kan een lichte neerslag optreden. Daarom is het aangeraden om de ampul te schudden voor gebruik.◾De ampul niet openbreken boven uw glas zodat er geen eventuele glasscherven in de vloeistof vallen.◾De kuur mag verschillende malen in de loop van het jaar herhaald worden.Aanbevelingen◾Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.◾Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosis niet te overschrijden.◾Niet geschikt voor personen die allergisch of overgevoelig zijn voor één van de bestanddelen.
  Adviesprijs: €23,95
  Onze prijs: €19,16
  20% Korting (€4,79)
  Toevoegen
  Details
 • Ortis koninginnebrij bio kauwtabletten 24

   Koninginnenbrij in tabletten met sinaasappelsmaak.

  Eigenschappen

  Koninginnenbrij in tabletten met sinaasappelsmaak.

  Gebruiksaanwijzing

  • Aanvangsdosering: volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: 2 tabletten doorbijten of opzuigen, dit stemt overeen met 2000 mg zuivere koninginnebrij per dag.
  • Onderhoudsdosering: volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: 1 tablet doorbijten of opzuigen, dit stemt overeen met 1000 mg zuivere koninginnebrij per dag.
  • Kinderen van 6 tot 12 jaar: 1/2 tablet doorbijten of opzuigen, dit stemt overeen met 500 mg koninginnebrij.
  • Door de grootte van de tablet is dit product niet geschikt voor kinderen jonger dan 6 jaar.

  Aanbevelingen

  • Er wordt aangeraden de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet te overschrijden.
  • Voedingssupplementen mogen niet gebruikt worden ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding, noch van een gezonde levensstijl.
  • Buiten het bereik van jonge kinderen houden.
  • Afgeraden in geval van astma of een allergie aan bijenproducten.
  • Bewaren op kamertemperatuur tussen 15° en 25°C op een droge en donkere plaats.
  • Omwille van het gebruik van natuurlijke ingrediënten, kunnen de kleur, geur en smaak van dit product variaties vertonen. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit noch op de werkzaamheid.

  Ingrediënten

  Poeder van maïssiroop; gelyofiliseerde koninginnebrij 333,4 mg/tabl. - equivalent aan 1000 mg verse koninginnebrij; poeder van tarwesiroop, natuurlijk aroma, stearine (vetzuur van plantaardige olie); antiklontermiddel: siliciumdioxide.

  Adviesprijs: €15,51
  Onze prijs: €13,18
  15% Korting (€2,33)
  Toevoegen
  Details
 • Royal jelly 900mg v-caps 60 deba

  Royal jelly of ook wel koninginnebrij genoemd is een waardevol en energiek biologisch product. Royal Jelly is rijk aan vitamine A, B, C & D, mineralen, eiwitten en aminozuren. Royal Jelly versterkt de weerstand en neutraliseert vrije radialen.

  Adviesprijs: €23,90
  Onze prijs: €20,32
  15% Korting (€3,59)
  Toevoegen
  Details
 • Soria propolis hoestsiroop 17 kruiden 200ml

  Eigenschappen:

  Geeft een verzachtende invloed op de luchtwegen en te gebruiken om vrijer te ademen

  Presentatie:

  Fles van 200 ml

  Gebruik:

  Volw: 3 x daags, 1 eetlepel

  Kind: 3 x daags, 1 koffielepel

  Adviesprijs: €8,45
  Onze prijs: €7,61
  10% Korting (€0,85)
  Toevoegen
  Details
Toon per pagina
Sorteren op: Titel Prijs Nieuw Standaard