Haaruitval


Toon per pagina
Sorteren op: Titel Prijs Nieuw Standaard
 • Furterer forticea shampoo tube 200ml+50ml

  Aanvullende verzorging bij haaruitval
  Adviesprijs: €18,65
  Onze prijs: €14,92
  20% Korting (€3,73)
  Toevoegen
  Details
 • Furterer naturia shampoo veelv. gebr. pompfl 500ml

   
  Adviesprijs: €16,99
  Onze prijs: €13,59
  20% Korting (€3,40)
  Toevoegen
  Details
 • Furterer rf80 atp energie 12x5ml

  geconcentreerde behandeling tegen haaruitval


  RF 80 is een geconcentreerde behandeling tegen haaruitval die de groei van het haar stimuleet en haaruitval duidelijk terugdringt. Deze behandeling heeft een rechtstreekse werking op de 2 oorzakelijke factoren die voor reactionele haaruitval verantwoordelijk zijn, zodat het haar weer mooi, levenskrachtig en sterk wordt.

  * Vasculaire factoren (stimulatie van de microcirculatie): natuurlijk Pfaffia-extract (patent PFDC), een innovatief bestanddeel tegen haaruitval, stimuleert de groeifactor voor de bloedvaten ter hoogte van de haarwortel. Een combinatie van etherische citroen- en salieolie, vitamine PP en arginine stimuleert de microcirculatie in de hoofdhuid. Daardoor wordt de haarwortel maximaal voorzien van voedende en energierijke bestanddelen die het haar voor zijn groei nodig heeft.

  * Voedingsgebonden factoren (aanvoer van essentiŽle voedingsstoffen): methionine, dat onmisbaar is voor het keratinemetabolisme, stimuleert samen met Vitamine B5 en biotine de groei van mooier haar. De gecombineerde werking van plantaardige peptiden, zink en koper versterkt en voedt de haarwortel, zodat het haar gezond en levenskrachtig groeit.
  Indicatie

  Reactieve of seizoensgebonden haaruitval die vooral bij vrouwen voorkomt als gevolg van stress, vermoeidheid, zwangerschap, onevenwichtige voeding, geneesmiddelen...
  Gebruik van Rene Furterer RF 80 ATP Energie

  RF 80 wordt 1 mal per week gebruikt gedurende 3 maanden. Lok per lok op een schone hoofdhuid aanbrengen. Masseren om het product in de hoofdhuid te laten dringen. Niet uitspoelen. Uitwendig gebruik. Niet inslikken.
  IngrediŽnten Rene Furterer RF 80 ATP Energie

  Water (aqua), Butylene Glycol, SD Alcohol 39-C (Alcohol Denat), Pfaffia Paniculata Extract (Pfaffia Paniculata), Benzyl Alcohol, Hydrolyzed Vegetable Protein, Arginine, Biotin, Citral, Citrus Medica Limonium (Lemon) Peel Oil (Citrus Limonum), Copper PCA, Limonene, Methionine, Niacinamide, Panthenol, Phenoxyethanol, PPG-1-PEG-9 Lauryl Glycol Ether, Salvia Officinalis (Sage) Oil (Salvia Officinalis), Yellow 10 (CI 47005), Zinc Gluconate
   
  Adviesprijs: €48,20
  Onze prijs: €38,56
  20% Korting (€9,64)
  Toevoegen
  Details
 • Furterer triphasic vht atp intensif 8x5,5ml

  Regenererend serum tegen haaruitval
  Adviesprijs: €69,30
  Onze prijs: €55,44
  20% Korting (€13,86)
  Toevoegen
  Details
Toon per pagina
Sorteren op: Titel Prijs Nieuw Standaard